Posters som inredning på väggarna

Det behöver vare sig bli dyrt eller komplicerat när du ska inreda hemmet med konst. Idag finns det många alternativ till de klassiska tavlorna. Dessutom kan du enkelt beställa hem konst till väggarna direkt på nätet.

Här får du tips på hur du inreder med snygg och modern konst. Skapa en personlig stil i hemmet med prints och trendiga posters.

Inred med din personliga stil

Hos Gallerix kan du enkelt hitta inspirerande posters och prints som passar just din smak och ditt hem. Här finns nämligen ett trendigt och modernt sortiment av alster skapade av en stor skara konstnärer, men även designers och fotografer. Du får med andra ord det bästa från konst- och designvärlden på en och samma plats.

Stilfulla posters i olika stilar gör det enkelt för dig att skapa en personlig känsla i ditt hem. Gallerix är en leverantör som underlättar inredningsmomentet genom att erbjuda kvalitetskonst i ett enkelt format.

Inspirerande posters kategorier

En fördel när du handlar konst och posters online är att du får ett varierat utbud på en och samma plats. Hos Gallerix är sortimentet indelat i många kategorier för att i bästa mån göra det lätt för dig att hitta rätt. Det innebär att du enkelt kan leta efter snygga posters genom att filtrera dina sökningar.

Några exempel på kategorier är:

  • Fotokonst
  • Natur
  • Vintage
  • Kökstavlor
  • Ikoniska fotografier

Som du ser har du ett brett utbud av konst posters att välja bland. Du kan dessutom filtrera din sökning utifrån konstnär om det är så att du har någon favorit bland de du finner hos Gallerix.

Smidig online shopping

Att handla inredning på nätet har blivit populärt bland svenskar och det är smidigt att handla konst till dina väggar online. Som tidigare nämnt får du alltså ett brett utbud samlat på samma webbplats, men därutöver får du även förmånliga villkor. Snabba leveranser innebär att du klickar hem dina posters och får dem till dörren på endast några dagar. Smart även om du ska köpa posters eller ramar i julklappeller present!

Handlar du posters online blir även priset billigare än i de fysiska butikerna. Du har nämligen större chans att hitta bra erbjudanden och du får oftare ta del av kampanjer på nätet. När det gäller Gallerix är dessutom e-handel den primära säljkanalen. Det innebär att företaget satsar stort för att ligga rätt i tiden och erbjuda ett upplägg i enighet med vad du som kund förväntar dig.

Miljö och kvalitet

Det ligger ett stort värde i att köpa kvalitet när du handlar inredning. Tryckeriet innehar Svanen certifikat och innebär att dina posters ingått i en ren och hållbar produktion. Inget onödigt vattenspill och hållbar elkonsumtion.

Posters från Gallerix är miljövänliga eftersom produkterna trycks på miljöcertifierat papper som dessutom är klassat med högsta kvalitet.