Piffa till hemma och höj mysfaktorn

Att få ett mysigt hem med enkla medel är faktiskt lättare än du kan tro. Genom att välja rätt typ av inredning kan du skapa en härlig ombonad känsla i ditt hem. Något som verkligen höjer mysfaktorn flera snäpp är gardiner. Ett tips är att välja hissgardiner som verkligen gör skillnad i ett rum. Hissgardiner är mångsidiga och ett perfekt val om du både vill ha det mysigt hemma och ge inredningen ett lyft. Tänk bara på att välja hissgardiner i enlighet med din stil som du har på den övriga inredningen. Det finns flera olika material, färger och mönster att välja mellan.

Textilier kan göra underverk

Andra textilier som är enkla att byta ut eller addera för att ge inredningen ett lyft är plädar, soffkuddar och mattor. Att bädda med nya lakan är perfekt i sovrummet om du vill snabbt ha en förändring. En fuskpäls eller ett fårskinn i en fåtölj bidrar också mycket till helheten. Textilier är i särklass det bästa sättet att ge ditt hem ett nytt utseende snabbt och billigt.

Addera många olika ljuskällor i hemmet

Något annat som verkligen gör ett hem mysigt och ombonat är belysningen och levande ljus. Det är viktigt att inreda med flera olika ljuskällor som alla ger olika ljus. Att använda dimmer är en bra idé om du enkelt vill kunna justera ljusskenet från en lampa. Lampor är även snygga inredningsdetaljer så välj belysning med omsorg. Det är även en bra idé att inreda med olika ljusslingor men även ljuslyktor som du kan tända på kvällen när mörkret kryper på.

Gröna växter passar alla stilar

Något som verkligen gör mycket för ett hem är grönskande växter. Växter kan göra ett rum mjukare och mer trivsamt. Färska snittblommor är också väldigt fint och gör mycket. Det finns massor med snygga och tåliga växer som passar i svenska hem. Tänk på att växter även passar bra i badrummet. Det bästa med växter är att de passar oavsett vad du har för stil i ditt hem.

Låt naturen flytta in

Att addera levande material som trä i inredningen är också något som ger ett värmande intryck. Du kan med fördel även inreda med olika koppardetaljer för att få ytterligare värme i ett rum. Även jute, keramik och bambu är perfekta detaljer att addera för att höja upp mysfaktorn. Naturliga material ger alltid ett vackert och levande intryck.