Ge soffan en ny klädsel

Börjar du bli trött på din gamla soffa där hemma? Känns den kanske daterad och trist? Då behöver du faktiskt inte köpa en ny. Istället kan du uppdatera den med en ny och fräsch klädsel. Läs vidare för att ta reda på hur du ska gå tillväga.

Hitta en ny klädsel

Hur ska du då göra för att hitta en ny klädsel till soffan? Det är enkelt. Allt du behöver göra är att surfa in på Bemz.se. De har nämligen specialiserat sig på att ta fram nya klädslar till Ikeamöbler. En favorit som många har hemma är soffan Kivik. Kanske har du också en Kiviksoffa där hemma som du inte gillar? Då är det bra att veta att du på Bemz.se hittar klädsel till Kivik i många olika varianter. Vad sägs om en fräsch, naturfärgad klädsel, eller kanske en i någon knallig färg? I sortimentet finns det över 100 olika tyger att välja bland, något som gör att du enkelt hittar något som passar dig. Känner du dig osäker på vad du ska välja? Titta då på inredningstrenderna för 2022 för att få massor av inspiration.

Viktigt att återbruka

Varför ska du då köpa en ny klädsel snarare än en helt ny soffa? Du är säkert medveten om att vårt klimat är i kris. Det betyder att vi behöver minska på vår konsumtion och tänka smartare. En ny klädsel är mycket mer energieffektiv att framställa än en helt ny soffa. Genom att endast byta klädsel på din möbel kan du med andra ord dra ditt strå till stacken. Faktum är att många företag idag också väljer att använda sig av begagnade möbler för att inreda snarare än att köpa nytt. Det visar på en trend av återbruk i samhället. Snart kommer det kanske inte vara så eftertraktansvärt att köpa nytt. Istället kommer det att premieras att inreda sitt hem på ett smart och miljövänligt sätt.