World Trade Center

Inredningskoncept för WTC Göteborgs nya våningsplan. I oktober 2017 flyttade WTC in på plan 7 på Mässans gata 10. De har sedan tidigare huserat på plan 5, 6 och 8 och utökar nu med en till våning. Plan 7 blir den nya entrén och här finns nu 12 nya konferensrum, en hörsal och en stor gemensam matsal. Konferensrummens inredning är inspirerad av städer där WTC-kontor finns representerade, så som Istanbul, Paris, Limassol, Göteborg och Dublin.
Vidare fortsätter arbetet med plan 5, 6 och kontoret på Teatergatan 19.

 

Färgschema

Reception

Lounge

Matsal

Reception

Matsal

Kök

Matsal

Mötesrum Limassol

Mötesrum Dublin

Matsal

Mötesrum Istanbul

Hörsal Göteborgs hamn

Hörsal Göteborgs hamn

Mötesrum Paris

Mötesrum Paris

Reception (3D-bild)

Fotograf: David Chocron

Vill du att vi kontaktar dig?

Vill du dela mer information? (frivilligt)