World Trade Center

World Trade Center i Göteborg är ett kontorshotell i tre våningar vid Korsvägen. Deras konferensrum är namnade efter städer i världen – så som Milano, London, Paris och Tokyo. Likaså är våningsplanen namnade efter världsdelar. BittraBrittas uppdrag har varit att inspireras av världsdelarna Europa och Afrika och skapa två lounger utefter dem.

Även receptionen har fått en uppdatering. En välkomnande entré som är smakfullt inredd, inspirerad av WTCs egna färger. En funktionell yta med många sittplatser, både för besökare som kommer ensamma och för de som kommer som familj. Under trappan till övervåningen har det skapats ett eget kryp-in för barnen.

Lounge inredning kontorshotell

Afrikalounge

Lounge inredning kontorshotell

Europalounge

Lounge inredning kontorshotell

Europalounge

Lounge inredning kontorshotell

Europalounge

Lounge inredning kontorshotell

Europalounge

Reception barninredning

Reception lekbox

Akustikvägg

Reception

Reception barninredning

Reception lekbox

Reception lounge

Reception lounge

Lounge inredning kontorshotell

Afrikalounge

Lounge inredning kontorshotell

Afrikalounge

Lounge inredning kontorshotell

Afrikalounge

Fotograf: David Chocron

Vill du att vi kontaktar dig?

Vill du dela mer information? (frivilligt)