World Trade Center

BittraBritta har hjälpt World Trade Center med inredning av fem stycken konferensrum. WTC är ett kontorshotell i tre våningar vid Korsvägen, i samma byggnad som Svenska mässan, Göteborg. Konferensrummen är namnade efter städer i världen – så som Milano, London, Paris och Oslo. Vårt uppdrag har varit att inspireras av varje rums stad och skapa en inredning utefter det. Vi valde ut en person eller sak som är känd från respektive stad och lät dessa påverka utformningen av rummen: London – Charlie Chaplin, Moskva – Bolsjojbaletten, Tokyo – origami och modeskaparen Issey Miyake, Milano – modehuset Missoni, Berlin – BMW motorcyklar.

Tokyo

Moskva

Moskva

Milano

Tokyo

Milano

London

London

Berlin

Fotograf: David Chocron

Vill du att vi kontaktar dig?

Vill du dela mer information? (frivilligt)