Kakservice

Kakservice hjälper ungdomar att samla in pengar till klasskassan eller idrottsföreningen genom försäljning av kakor.
När vi fick uppdraget att inreda deras nya kontor på Pedagogen Park, Mölndal, så var ett inredningskoncept med bagerireferens givet. Önskemål var att skapa ett trevligt kontor där man kan känna sig som hemma. Kontoren har fått fondväggar med tapeter från Lim & Handtryck, och personalen har varit med och valt ut varsin unik till sitt kontor. Kontorsmöbler i mörk bets. Köket har, likt bagerier, fått kakel från golv till tak.
Kontorets packytor är inspirerade av fotboll, vilket är ett stort intresse för flera på kontoret och ger samtidigt en återkoppling till deras kunder inom idrott- och föreningslivet.

Fotograf: David Chocron

Vill du att vi kontaktar dig?

Vill du dela mer information? (frivilligt)