Bostadsbolaget

Göteborgs Stads Bostadsaktiebolag har flertalet Boservice-kontor runt om och i Göteborg. Hit kommer deras hyresgäster för att få information, göra felanmälan, skriva hyreskontrakt mm.
BittraBritta fick i uppdrag att göra ett koncept för inredningen av kontoren. Vi skapade en hemtrevlig miljö, där hemmets olika rum är inspirationen. Receptionsdisken blev ett kök, entrén blev en hall, fåtöljer och soffbord blev vardagsrum. Det finns inspirationshörna med tapetprov, golvprov och inredningstidningar. Tapeter, fåtöljer och köksluckor är av blandade stilar och tidsepoker. Alla ska kunna känna sig hemma.

Antalet omgjorda Boservice ökar successivt då vi gör om 2-3st per år.

arbetsbänk tapeter
receptionsdisk

Fotograf: David Chocron

Vill du att vi kontaktar dig?

Vill du dela mer information? (frivilligt)