Bostadsbolaget

Göteborgs Stads Bostadsaktiebolag  har cirka 20 stycken Boservice-kontor runt om och i Göteborg. Hit kommer deras hyresgäster för att få information, göra felanmälan, skriva hyreskontrakt mm.
BittraBritta fick i uppdrag att göra ett koncept för inredningen av kontoren. Vi skapade en hemtrevlig miljö, där hemmets olika rum är inspirationen. Receptionsdisken blev ett kök, entrén blev en hall, fåtöljer och soffbord blev vardagsrum.

Det ska vara inspirerande att komma till Boservice. Man ska finna idéer till hur man själv kan skapa sitt hem. Det finns nu att hitta i inspirationshörnan med tapetprov, golvprov och inredningstidningar. Tapeter, fåtöljer och köksluckor är av blandade stilar och tidsepoker. Alla ska kunna känna sig hemma.

arbetsbänk tapeter
receptionsdisk

Fotograf: David Chocron

Vill du få en offert?

Vill du dela mer information? (frivilligt)